Over ons

Bij Fellini City Lounge Leeuwarden, vernoemd naar de bekende Italiaanse regisseur Federico Fellini, komt alles samen. Bezieling, passie, hartstocht en een Italiaans familiegevoel. De ingrediënten van het goede leven spelen bij ons de hoofdrol. Of je nu komt lunchen, dineren of een borrel wilt komen drinken. Op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je La Dolce Vita!

Op 17 mei 2012 openden wij onze deuren van dit chique, doch eigentijds en trendy ingerichte restaurant aan het Wilhelminaplein in Leeuwarden. De locatie, direct aan het vernieuwde plein, leent zich uitstekend voor het grote publiek.

Of je nu in de zon wilt zitten of in de schaduw, dit kan allemaal op ons 18 meter lange terras. Door de luifels en heaters is het zelfs in de winter lekker vertoeven. Tot ’s avonds laat kan je genieten van een goede (‘Happerij’) kaart. En wist je dat wij het enige restaurant in Leeuwarden zijn waar je ‘s werelds meest gegeten en bekendste gerecht – de pizza- op het terras kan eten?

Het interieur van Fellini is zorgvuldig door ons samengesteld. Een stoere stamtafel in het midden van de zaak biedt grote groepen gezelligheid. De hoge tafels met barkrukken bieden een informele setting en de banken over de gehele breedte van de zaak maken dat je comfortabel kunt tafelen. De sfeerverlichting en grote Italiaanse visuals en spreuken op de wanden maken dat je je vanaf het moment dat je binnenkomt in Italiaanse sferen waant. Kom het met eigen ogen bekijken, want bij ons ben je verzekerd van verrassende situaties en gebeurtenissen.

Comments are closed.